Babystanderi liittyy osaksi Hani-Tuotetta

Lasten turvallisuutta ja päiväkotihenkilökunnan työergonomiaa parantava, patentoitu suomalainen Babystanderi vaihtaa omistajaa, kun Hani-Tuote Oy laajentaa toimintaansa hankkimalla Babystanderi®-lasten suihkuallastuotteen liiketoiminnan. 

Hani-Tuote Oy on hankkinut 20.2.2024 päivätyllä liiketoimintakaupalla Babystanderi-lastenhoito- ja suihkuallastuotteen koko liiketoiminnan Babystanderi Oy:ltä. Liiketoimintakauppa vahvistaa Hani-Tuote Oy:n asemaa talovarusteiden toimittajana markkinoilla ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseen. Hani-Tuote Oy:n tavoitteena on kehittää tuotteen myyntiä ja tuotetta kannattavasti niin nykyisillä kuin uusilla markkinoilla.

Babystanderi-lasten suihku- ja hoitoallas on kehitetty parantamaan lasten turvallisuutta sekä lisäämään hoitajien ergonomiaa. "Tuote on syntynyt alun perin omassa lastenhoitotyössäni havaitsemieni ongelmien ratkaisijaksi", kertoo tuotteen kehittäjä ja liiketoiminnasta luopuva omistaja Seija Hasunen

"Olemme pitkään nähneet tässä tuotteessa potentiaalia, ja mahdollisuuden avauduttua oli ilo tarttua tähän tilaisuuteen ja päästä liittämään Babystanderi osaksi Hani-Tuote Oy:n tuoteportfoliota", sanoo Pasi Huumarsalo Hani-Tuote Oy:stä.

CE-merkitty

Avainlippu

Tehty Suomessa

Patentoitu