Asiantuntevaa palvelua yli 30 vuoden kokemuksella

Liikuntarajoitteisille sekä ikääntyville räätälöityjä ratkaisuja tarjoava HANI-Tuote Oy on vuonna 1986 perustettu suomalainen perheyritys. Palvelemme asiakkaitamme aina suunnittelijoista loppukäyttäjiin valtakunnallisesti.

Kylpyhuonekokonaisuutemme edistää itsenäistä elämää ja apuvälineet tuovat omatoimisuutta arkeen. Tuotteistamme valtaosa on kotimaisia ja tuotesuunnittelussamme suosimme mm. ajatonta designia, turvallisuutta ja kestävyyttä.

Vastuullisuus on merkittävä osa toimintaamme. Kotimaisena toimijana kiinnitämme erityistä huomiota tuotteidemme laatuun, jonka ansiosta niiden elinkaari on pitkä. Teemme asiat ammattitaidolla ja yli 30 vuoden vankalla kokemuksella.  

Sisärakentamisen viimeistelyprojekteja toteuttava Cleor Oy on 7.12.2022 julkaistulla yrityskaupalla ostanut Hani-Tuote Oy:n koko osakekannan. Hani-Tuote Oy:n osto vahvistaa Cleor Oy:n tuotevalikoimaa ja mahdollistaa entistä kattavamman ja kilpailukykyisemmän palvelun uudisrakentamisen projekteissa pienvarusteiden toimituksille.

Cleor Oy on vuonna 2018 perustettu yksityisomisteinen yhtiö, jonka toimialaan kuuluvat sisäänkäyntien mattotuotteet sekä sisärakentamisen viimeistelyprojektit. Cleorin tavoitteena on helpottaa rakennusprojektien viimeistelyä tarjoamalla varustetuotteet asennettuna uudisrakentamisen kohteisiin. Cleor Oy:n on tähän saakka vahvistanut asemaansa toimialalla orgaanisella kasvulla ja toteuttanut projekteja ympäri Suomea.